idkmichal

Overview

  • Founded Date July 20, 1981
  • Sectors Mobile
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 871

Company Description

Részletesen bemutatom a saját módszeremet, és megmutatom, mi működik, és mi nem, de sok próba és hiba van, amikor a lassú pókerről van szó. Rengeteg dolog olvasható és megtanulható ezekben a játékokban, a legjobb kezdő kezétől és a bluffolás módjától a fejlettebb ötletekig. Azonban már volt néhány szilárd játék, mióta elkezdtem, és ezek rendkívül előnyös lehet valaki csak most kezdődik.

A játékok felépítésének módja miatt még mindig megtalálom a legjobb típusú játékokat. Egész héten rendelkezésre állnak, de legalább hat hónapig tagnak kell lenned. Azt is használhatja a póker VIP kártyát, amelyet akkor szerezhet, ha megnyeri az egyik versenyt vagy raffle-t. Egy másik szempont a PokerVip az a tény, hogy ez egy másik program. A játékosok bárhol letétbe helyezhetnek .01 és 5 között, és nincs díj a letétbe helyezésért ezzel a programmal.

A legjobb módja annak, hogy megtanuljak pókerezni, az volt, hogy magam ellen játsszam. Ha megpróbálod megtanulni a játékot, akkor nem akarsz összpontosítani az ellenfeled legyőzésére, azt akarod kitalálni, hogyan kell játszani az ellenfelet. Ez sokkal könnyebb volt, mint megpróbálni kitalálni, hogyan fogok játszani a partneremmel szemben (mert nem igazán tudtam). Néha úgy viselkednek, mintha nem tudnák, mit csinálnak, de általában megvernek, és rosszul érzi magát, mert nem tartja be a technikáját.

Azt akarod, hogy képes legyen átnézni egy játékot később, és azt mondják, kellett volna, hogy ő összehajtható a teljes ház, ahelyett, hogy, nem kellett volna nyomja le egy dió flush húzza a készlet, és ő ütött engem az ő egyenes. És ez könnyebb mondani, mint csinálni! Játszom a kezem tartományával, és játszom a játékot. Mindannyian találkoztunk olyan játékosokkal, akik ismerik a játékot, mintha egész életükben velük játszottak volna.

Ez magában foglalta ugyanazokat a matematikai készségeket, és az eredmények jobbak voltak, mert magam játszottam a partnerem helyett. Az egyik legfontosabb az, hogy az Omahában két saját kártyát és három közösségi kártyát kell használnia a kezed elkészítéséhez. Az Omaha és a Hold’em között néhány különbség van. A Hold’emben csak két saját kártyádat kell használnod a kezed készítéséhez. Egy másik különbség az, hogy az Omahában nem használhatod ugyanazt a kártyát többször, míg a Hold’emben ugyanazt a kártyát kétszer is használhatod.

Ebben az esetben meg szeretné győződni arról, hogy lazán játszik, mert ha az ellenfél a halmazt fogadja anélkül, hogy bármit is mutatna, akkor valószínűleg elveszíti. A másik hiba, amit látok, hogy keményen játsszuk. Egy másik hiba, pokerszabalyzat.com amit látok, hogy a játékosok teljesen másképp játszanak ugyanazon típusú ellenfél ellen. Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, az, hogy üldözze az ellenfelét néhány dollárig, mielőtt rájönne, hogy nincs esélye.

Most lehet, hogy csak egy harmadik pár, de biztos, hogy hívják, ha az ellenfél fogadások kicsi.